Wigilia firmowa

catering, wigilia firmowa w Sanoku

Boże Narodzenie to najpiękniejszy czas w roku. Magiczna atmosfera tych świąt powoduje, iż czekamy na nie z niecierpliwością. Święta mają zbliżać i łączyć ludzi, niech więc takie będą!

Dlatego firmowa wigilia jest doskonałą okazją do spotkania, podziękowania Pracownikom za ich całoroczny trud oraz złożenia szczerych życzeń, a grudzień to idealny czas na organizację takich spotkań.

Serdecznie zapraszamy Państwa do zorganizowania Firmowej wieczerzy wigilijnej w Chacie Starych Znajomych lub cateringu.

Dodatkowo istnieje możliwość zorganizowania kuligu z ogniskiem i grzanym winem.

Mamy nadzieję, że nasza oferta okaże się interesująca i będziemy mieli możliwość zorganizowania dla Państwa tej wyjątkowej kolacji. Pragniemy podkreślić, że jesteśmy elastyczni i zawsze dostosujemy się do oczekiwań naszych klientów.

Informacja o rezerwacji oraz więcej szczegółów:

  • pod numerem telefonu: Katarzyna Gadomska 609088665,
  • mailem: restauracja@chatastarychznajomych.pl

Zapraszamy do zapoznania się z propozycjami menu.

 

MENU WIGILIJNE 1 - CENA 125 PLN/OSOBA

Na powitanie gości przygotujemy opłatek.

Zupa (1 do wyboru):

  • Barszcz czerwony z uszkami
  • Krem z grzybów z grzankami

Dania ciepłe (podane na półmiskach):

  • pierogi z kapustą i grzybami,
  • pierogi ruskie,
  • pierogi orkiszowe z kapustą i serem,
  • gołąbki z tartych ziemniaków,
  • gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami

Zakąski zimne:

  • śledź w sosie pomidorowym z rodzynkami,
  • ryba po grecku
  • sałatka jarzynowa
  • pieczywo

Woda oraz kompot z suszonych owoców bez ograniczeń

Kawa (z ekspresu, parzona rozpuszczalna), herbata, serwowane są na stole szwedzkim bez ograniczeń.

 

Dodatkowo ciasto:

- sernik  12 zł/os

- makowiec z bakaliami 10zł/os

 

MENU WIGILIJNE  2   - CENA 185 PLN/OSOBA

Na powitanie gości przygotujemy opłatek.

Zupa (1 do wyboru):

  • Barszcz czerwony z uszkami,
  • Krem z grzybów z grzankami

Danie główne (1 do wyboru):  podane z ziemniakami opiekanymi lub ryżem w towarzystwie surówek.

  • Dorsz po parysku,
  • Sola w sosie pomarańczowym

Zakąski zimne:

  • śledź w sosie pomidorowym z rodzynkami,
  • śledź z cebulą i jabłkiem w oleju,
  • ryba po grecku,
  • sałatka jarzynowa,
  • kapusta z grochem,
  • pieczywo

Dania ciepłe (podane na półmiskach):

  • pierogi z kapustą i grzybami,
  • pierogi ruskie,
  • pierogi orkiszowe z kapusta i serem,
  • gołąbki z tartych ziemniaków,
  • gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami

Ciasta:  

  • Sernik lub makowiec z bakaliami

Woda oraz kompot z suszonych owoców bez ograniczeń

Kawa (z ekspresu, parzona rozpuszczalna), herbata, serwowane są na stole szwedzkim bez ograniczeń.

 

Menu możemy modyfikować według Państwa potrzeb.

Wszystkie podane ceny są cenami brutto.